Du er vakker, uansett hva andre sier.

Har du noen gang blitt kalt for stygg, feit, hore, lesbe, homse, ekkel, fjortis eller fått høre at ingen liker deg? Kanskje du føler deg ensom? Vel, det har jeg og det er absolutt ikke noe hyggelig. Jeg hadde det svært vanskelig en periode og ble rett og slettet revet ned. Det var så mye som ble sagt at jeg ikke følte meg verdig lenger, men jeg er her den dag idag. Jeg klarte å holde meg oppe, jeg var sterk. Og jeg vet at du kan være like så sterk som meg.

Et spørsmål som ofte har kommet til meg er ¨Går det bra med deg?¨, da var svaret mitt som regel alltid ¨ja:)¨. Klarte ikke si ¨nei¨, og si at jeg hadde det vondt. Det er vel flere som har gjort det samme som meg på det, og det er vel fordi vi er redd hva andre vil si, hva som kan skje, hva folk vil tro. 

 

 

 

Det er så mye som skjuler seg bak et smil. Du kan se personen som en av dem som virker mest glade og fornøyde, men innerst inne kan personen ha det helt forferdelig.  Ofte så opplever man at man ikke kjenner folk så godt som man trur. For alt du vet så kan personen bli mobba over nett, blitt seksuelt misbrukt og mishandla med vold. Vi er mennesker, vi er flinke til å skjule ting som vi ikke vil at andre skal vite. 

 
 

Folk som opplever dette kan gå så langt som til selvskading, noe som er svært alvorlig. Jeg blir bare så utrolig lei meg når jeg hører om folk som driver med dette, jeg vil gjøre det jeg kan for å hjelpe dem. 

Det er jo veldig mange som sier at selvskadere bare er ute etter oppmerksomhet, men det er HELT feil. Ute i verden, så finnes det mange som har så utrolig vondt inni seg, så de ikke vet hva de skal gjøre for å få ut smerten. De klarer ikke alltid å si ifra til noen, de begynner med å skjære seg i huden for å få den indre smerten til fysisk smerte. Så du som sier at selvskadere bare er ute etter oppmerksomhet tar feil, har du noen gang hatt et liv der du har kanskje gråtet deg i søvn hver dag, fordi du blir mobba? Nei, du har vel ikke det.

 

 Det er så utrolig lite som skal til. Et ord, bare et lite ord. Så kan en person være såret for livet. 

 

 

 

Det er så mange som har tatt selvmord pga mobbing. Som Amanda Todd for eksempel, hun ble ikke gamle jenta, og hadde hele livet forran seg. Tenk deg det, du har en venninne, som du ikke vet blir mobba og kanskje blir mishandla hjemme. Så en dag, er hun borte? Hun har tatt selvmord, hun har hatt det vondt. Mer vondt en du noen gang kunne tenke deg, og det er ikke noe du kan gjøre for å få hun tilbake. 

 

 Det er også mange som føler de ikke er tynne nok, pene nok eller bra nok. Vær så snill folkens, dere er så mye mer vakre enn dere selv ser dere. Om dere har et par kilo mer enn andre, eller et par kilo mindre. Vi er like vakre alle sammen uansett religion, hudfarge, vekt, kropp, eller annsiktet. Fordi vi er som vi er, ingen er like og om alle hadde vært like så hadde jo ikke verden vært det den er nå. Utseendet ditt og personligheten din er det som gjør deg til deg. For alt du vet, så kan det være mange som beundrer kroppen eller utseendet ditt. Ikke bare se det negative ved deg selv. Du er vakker, du er nydelig, du er verdt like mye som alle oss andre. Ikke la andre rive deg ned, vær deg selv. Lev som den du er, fordi det er den du er ment å være. Har noen noe å klage på ved deg? Vel, ikke hør på dem. Da har de et problem og det trenger absolutt ikke å gå utover deg i det hele tatt.

 

 

ALLE ER LIKE VAKRE, UANSETT!

 

//Bilder fra weheartit♥                                             ♥Hadde satt pris på om du likte/delte dette innlegget!

 

 

-JulieFossheim

19 kommentarer

Anne

20.12.2012 kl.21:53

Dårlig selvfølelse er et viktig tema, så bra at du skriver om det! :)

Julie & Stine

20.12.2012 kl.22:02

Anne: Takk!:)

Katrine

20.12.2012 kl.22:04

Sykt bra skrevet , å jeg er så enig!<3

Nina sin hverdag

20.12.2012 kl.22:07

Amen!

Julie & Stine

20.12.2012 kl.22:09

Katrine: Takk, Katrine!

Julie & Stine

20.12.2012 kl.22:09

Nina sin hverdag: ;)

Benita

20.12.2012 kl.22:22

Flott at du skriver om dette, Julie! det er et viktig tema, det gjelder oss alle! Alt for mange utvikler en dårlig selvfølelse fordi de tror ikke at de er bra nok, og ofte er det bare en liten kommentar som skal til for å skade et menneske! Vekk med baksnakking og mobbing!

Julie & Stine

20.12.2012 kl.22:24

Benita: Tusen takk!:)
http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=38959396&FINNBOX_ENABLED=false&spidEnabled=true

malinbloggen

20.12.2012 kl.22:52

kjempe bra skrevet :)

Julie & Stine

20.12.2012 kl.22:58

malinbloggen: Takk skal du ha! :)

Hjerte

20.12.2012 kl.23:09

ohh yeah, sånn skal det vær :) <3
Kjempebra innlegg! er helt enig!:)

Har konkuranse på bloggen min, hvor du kan vinne en goodiebag fra meg, delta gjerne: http://louisesvn.blogg.no/1355794206_er_du_en_hverdagshelt.html

Julie & Stine

20.12.2012 kl.23:15

Hjerte: Takk!:)

Julie & Stine

20.12.2012 kl.23:16

Louise: Tusen takk!

Daniel

20.12.2012 kl.23:27

så utrolig fint skrevet av deg julie :) bra at du lar folk vite hvor mye dritt som feil ord fører til

Julie & Stine

20.12.2012 kl.23:36

Daniel: Tusen takk Daniel :)

Emilie Richardsen

21.12.2012 kl.00:01

So true!!

har vært igjennom en del shit! : s

fortsett sånn, folk må bare høre dette : )

Julie & Stine

21.12.2012 kl.00:08

Emilie Richardsen: Takk!:)

Skriv en ny kommentar

Julie & Stine

Julie & Stine

15, Asker

Hei søte deg! Vi er 2 jenter på 15 år som kommer til å blogge om det som inspirerer oss i hverdagen, og masse random som vi gjør når vi kjeder oss. På fritiden så driver vi med forskjellige aktiviteter. Julie driver med hest. Stine driver med hest, gitar og fotball. Får håpe dere liker bloggen vår og er alltid koselig om dere legger igjen en liten kommentar!<3

Kategorier

Arkiv

hits